IGPD.NET

Услуги

ДН Софт

Вашите предизвикателства са уникални – точно както средата, която Ви заобикаля, потребители, партньори и цели. Ние в ДН Софт знаем това и се стремим да бъдем разширение на екипа Ви. Вашите предизвикатества и цели, стават наши.

услуги

Предлагаме Ви

следните услуги

 

Уеб дизайн

Предлагаме Ви уникален уеб дизайн и индивидуален подход към всеки проект независимо дали е интернет сайт или онлайн магазин. Редизайн на съществуващи уеб сайтове, както и оптимизация за мобилни устройства.

Социални мрежи и поддръъжка на уебсайтове

Представяне на компанията Ви в социалните мрежи е от изключително значение, затова ние ще Ви помогнем, да сте по-близко до вашите клиенти и партньори.

Графичен дизайн, лого

Изработна на лого, банери и други рекламни материали.

Софтуер

Ние създаваме широк спектър от съвременни програмни продукти, съобразени изцяло с конкретните нужди на нашите клиенти. На базата на натрупания опит, създаваме бърз и надежден софтуер, който се използва с лекота от експерти в различни области и е отворен за бъдещо развитие. 

SEO оптимизация

Важно е търсещите продукти и услуги в интернет търсачките в сферата, в която оперирате, да могат да Ви намират бързо и лесно.

Консултации

Имате ли проблеми и въпроси относно ИТ сферата, ние ще Ви предложим решения.

Анализи, Facebook Ads, Google Ads

Използвайки съвременни софтуерии техники за анализ, ние Ви предлагаме възможност да стигнете до повече клиенти с помоща на реклами във Facebook и Google.

Хардуер

Предлагаме поддръжка, гаранционен и извънгаранционен сервиз на компютърни системи и периферия, месечен абонамент, включващ обслужване на работното място на клиента и профилактика на компютърна техника.

ДН Софт

IGPD.NET

@2019 igpd.net.
All Right reserved.

Свържи се с нас

dnsoft@igpd.net

+359 88 926 6396