IGPD.NET

За нас

История

За нас

ИГПД Компютърс
ДН Софт

ИГПД Компютърс е българска фирма специализирана в представянето на продукти и услуги в областта на информационните и комуникационни технологии с дългогодишен опит. Главната и основна цел на ИГПД Компютърс е да предлага качествени продукти и услуги и да осигури високо ниво на обслужване.

ИГПД Компютърс Ви предлага:
Доставка, инсталиране, гаранционен и следгаранционен сервиз на компютри, периферни устройства, непрекъсваеми електрозахранвания, мрежови и комуникационни устройства. Проектиране, изграждане, администриране и поддръжка на локални мрежи. Доставка и инсталиране на оригинален системен и приложен софтуер.

ДН Софт като част от ИГПД Компютърс е специализирала в разработка на интегрирани информационни системи. Проектиране и реализация на Intranet системи, регистрация на домейни, уеб дизайн и хостинг, SEO оптимизации, реклама във Facebook и Google, разработка на софтуер по поръчка и консултантски услуги. Нашата цел е да предлагаме на своите клиенти комплексни решения, съобразени със съвременните тенденции в областта на информационните технологии и удовлетворяващи техните нужди и виждания.

С увеличение на клиентските нужди, заради разрастване на ИТ технологиите и нуждата от актуални решения свързани с хардуер, софтуер и с представянето на компанията в интернет, ние от ДН Софт се стремим да предложим цялостни решения на нашите клиенти, за да увеличат както печалбата си, така и да постигнат по-голяма клиентска удовлетвореност.

  • Брандиране 90%
  • Маркетинг 85%
  • Уеб дизайн 95%
  • Софтуер 100%

ДН Софт

IGPD.NET

@2019 igpd.net.
All Right reserved.

Свържи се с нас

dnsoft@igpd.net

+359 88 926 6396